Over Ons

Wat is het veschil met ANDERE MAKELAARS; 

Christina van Ederen is al 15 jaar BEËDIGD makelaar op Ibiza, ze preekt de taal, heeft een officeel bedrijf op Ibiza en woont al 20 jaar op Ibiza en  heeft inmiddels  een geselecteerd team van professionals met meerdere jaren ervaring in de vastgoedsector.

Wij bieden onze klanten een uitgebreide consultatie wat betreft de aankoop van een woning, samen met het beheer van het proces van begin tot eind.

Wij  werken samen  met de beste advocaten, banken en notarissen. Inmiddels is Lisa Tarallo toegevoegd aan het team, zij spreekt en schrijft 5 talen vloeiend en heeft net haar studie in Spaans onroerend goed rechten afgerond!

Alle contracten zullen dus 100% uitgevoerd worden naar  de huidige wetgeving en zullen goed gecheckt en zonder verborgen gebreken ondertekend worden. 

Wij garanderen tevredenheid over ons management  van de transactie en staan altijd tot uw beschikking voor advies. Wij verzorgen alles voor u;  verhuur van het object, verbouwen en  of het zoeken van de juiste manager in uw regio! Ons bedrijf heeft relaties met de beste partners op Ibiza en garanderen wij topkwaliteit resultaten op veel verschillende gebieden. Met meer dan 20 jaar ervaring, op maat gemaakte oplossingen zijn voor ons een uitdaging! 

Ons team voelt en denkt als de cliënt, wat betekent dat we altijd de beste oplossingen zoeken voor u! 

Ons kantoor beheert alle officiële documenten zoals gevraagd, van Notaris-authenticatie, voor de toegang tot kadastrale documentatie, kadastrale registratie, architecturale planning en advies, acquisitie van planning-licenties, bouwinspectie, verzekeringen, financiële bijstand en huisbeheer.

Na iedere verkoop regelen we alle afhandelingen voor u, gas,licht,water of andere contracten worden direct verwerkt en op de juiste naamstelling gezet. 

Geen beter bedrijf dan een established bedrijf!

Wij zijn maar ook blijven op Ibiza ! 

over ons

Lisa Tarallo

Lisa Tarallo 

Heeft na een studie op de prive school Mestral een zomercursus economie op Cambridge universiteit in Engeland gedaan, is daarna gaan studeren ( derecho de inmobilaria) en werken in Barcelona bij Euro Economics. 

Ze spreekt en schrijft 5 talen vloeiend. 

Zij is onze officemanager en zij is bereikbaar van  10.00 am tot 21.00 pm.

She is directeur of Ibiza secret villas department 

Lisa Tarallo ; lisa@ibizamanagement.com or by cellphone 0034-663274141

Christina van Ederen

Christina van Ederen is de oprichster van  CE International real estate services , Ibiza management and Ibiza secret villas en nu ook HuiskopenIbiza.nl

Zij heeft na haar studie MBO commerciele economie en een opleiding HEAO commerciele economie een sales functie gevonden in de modebrache; ESPRIT, MEXX, ALLIED INT. ZANTMAN MODEGROEP. 

Na een vakantie op Ibiza is Christina direct gaan nadenken om Ibiza haar thuis te gaan maken en heeft dat dan ook niet veel later direct gedaan. Inmiddels woont en werkt ze al over meer dan 20 jaar met veel plezier op het mooie eiland. 

Zij heeft 15 jaar  geleden haar bedrijf  Ibizamanagement opgericht en sinds de oprichting is zij heel erg succesvol in haar werk met tevreden klanten van over de hele wereld

Christina van Ederen ; christina @ce-realestate.com mobiel; 0034-670536411

Tomas van Ederen

Tomas van Ederen is manager van verschillende activiteiten binnen ibizamanagement

Na zijn studie op de prive school MESTRAL heeft hij eerst een jaar gewerkt als chauffeur voor Coral Yachting en is hij in 2015 begonnen met een private chauffeur service en personal assistent service voor onze klanten.

Tomas spreekt 4 talen vloeiend. 

Tomas van Ederen ; tomas@ibizamanagement.com  mobiel; 0034-607016066

Amir Naveh

Amir Naveh; Ibizamanagement Heeft al jaren de beste night life agent va het eiland! Amir regelt alles wat de klant zich kan wensen; VIP tafels  in de beste clubs, weet de hotspots op het eiland! 

Amir Naveh; Info@ibizamanagement.com or contact @ibizasecretvillas.com 

 


Erna Game

Erna Game:

Erna is al jaren onze consulente voor klanten die graag direct contact hebbenmet een betrouwbaar persoon in eigen land!

Voor een eerste intake gesprek en vragen over Ibiza en omtrent aankoop van uw woning en ook het regelen van een fantastische vakantie villa op Ibiza.

Erna Game:

vanuit Nederland: 0626500940

vanuit Spanje: 0031-626500940